søndag 30. mai 2010

For en berikelse....




Gjennom hundene våre har vi fått mange nye venner og bekjentskaper. Vi har også vært så heldige å få  fantastiske valpekjøpere, og det er så hyggelig å høre fra dere!!! Denne helga har vi fått godt nytt fra Boba i Halden. Veldig hyggelig å høre at det går så bra!! Videre har bror Bono debutert i utstillingsringen med Anne Lone. Han fikk hederspremie og en vanvittig flott kritikk. Legger ved et fint bilde av ham :-)

Bono

Kjersti begynner å merke at familieforøkelsen snart nærmer seg, og hennes pappa har har stilt opp for å holde Mac igang med lydighetstrening. Fantastisk!! Idag deltok de i konkurranse, og endte opp med opprykk til klasse to og 2. plass. Gratulerer!!!

Mac og "bestefar" Trond Morten

Janne og Victoria har vært på hundeutstilling på Mo i helga. Rambo var med som maskot når Izzie skulle debutere på valpeshow. Izzie ble 2. beste tispevalp og også hun fikk fantastisk kritikk. Gratulerer!!


Victoria og Izzie


Janne med Izzie og Victoria med Rambo

Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger dere gir oss!! Det er så herlig å høre alle gode ord og hvor godt liv dere gir "Kjennehundene". Igjen, tusen takk alle sammen!!!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar